Få trykt din reklame i storformat

Stickers

Med vores nyligt tilkøbte storformat printere, leverer vi skræddersyede storformatløsninger i top kvalitet. En god fil med høj opløsning er naturligvis et krav, for at få et perfekt resultat. Hvad enten det drejer sig om wallstickers, roll-ups, bannere eller plakater, så er vi på sagen. Har du helt specielle tanker og ønsker omkring tryk og layout? Vi hjælper dig på rette vej, til den perfekte løsning.

Sticker til vindue - udskåret tekst

Sticker på skilt

Sticker til vindue XL

Stickers til væg/vindue

Har du en væg, du ønsker udsmykket eller vil du gøre reklame i dit butiksvindue, er en wall-/windowsticker vejen frem. Det kunne f.eks være virksomhedens mission eller vision, man ønsker formidlet videre til medarbejdere og kunder på en dekorativ måde. En blank trist væg kan hurtigt få lidt farve med dit flotte budskab/logo. Alt efter hvilket materiale du vælger, kan vi printe op til 1.64m i bredden og med varierende længde, der afhænger af rullen.

Det er muligt, at konturskære dine stickers efter form, således at alt det overskydende materiale fjernes rundt om printet. Brug dette til din fordel i et butiksvindue, hvor man ikke ønsker at dække hele vinduet af eller evt. kombiner flere elementer der tillader sollyset at skinne igennem.

Vi laver både "et-sidet" og "to-sidet" vinduesstickers. Med et et-sidet klistermærke kan trykket kun ses på den ene side af vinduet. Det kunne eksempelvis gælde for butikkens åbningstider. Trykket printes spejlvendt på en transparent folie og afsluttes med et hvidt dækkende lag. Fordelen ved dette, er at budskabet kan læses gennem ruden, mens selve klistermærket er beskyttet indenfor mod pilfingre, snavs og naturens ødelæggende elementer.

Et to-sidet eller dobbeltsidet klistermærke kender vi jo allerede i mindre udgaver fra bilruden efter bilsyn og alarm klistermærker/skilte m.m. Men hvorfor ikke også bruge det to-sidet klistermærkes egenskaber i butiksvinduet, så budskabet kan ses inde i butikken og ude på gaden. 

Når vi laver klistermærker med dobbelttryk, så er det en misforståelse at der trykkes på begge sider. Vores printer er i stand til at lave et 5 lags sandwich tryk, hvor det første lag man ser gennem limsiden, er spejlvendt. Derpå lægges der 3 farvelag bestående af hvid, sort og hvid igen, for at sikre mindst mulig lys gennemtrængelse og for at man ikke kan se det sidste og øverste lag igennem. Alt dette bliver naturligvis trykt på en gennemsigtig folie, så budskabet kan læses på begge side af vinduet. Fordelen ved at printe et 5 lags sandwich tryk, frem for at lægge en hvid barrierer folie mellem hver tryk, er at man undgår, at fugt kan trænge ind mellem lagene. Så den er også egnet til udendørsbrug, men er selvfølgelig mere beskyttet indenfor. 

Stickers/klistermærker kan lamineres for at beskytte trykket yderligere. Kontakt os for mere information om laminering af stickers.

Hvis man af praktiske årsager ønsker at afskærme et vindue, fra at der kan kigges ind, er det muligt at vælge en frostet folie. Denne folie kan man ikke se igennem, men den tillader stadig, at solens lys skinner igennem. 

Ved meget detaljeret print og konturskæring, kan det være svært at skære præcist omkring trykket, så her kan man med fordel printe på en transparent folie og derpå skære så tæt omkring printet som muligt. Hvis man vil undgå, at trykfarverne bliver transparente, kan der under selve printet lægges en hvid ikke transparent farve.

Stickers til gulv

Undgå at folk glider i dine budskaber!

Med gulvklistermærker printet på et særlig skridsikker gulvdekorationsmedie, er du ikke kun sikret en flot præsentation af dit budskab, men også dine folks sikkerhed. Gulvklistermærker er en sikker måde at få dine budskaber vist på og har mange anvendelsesmuligheder.

  • Det kunne være på messen, enten som pile ude på gangen, der guider besøgende hen til din stand eller som gulvreklame på selve standen.
  • Eller til sportsbegivenheder og andre store events kan de bruges direkte på banen/scenen til at promovere dit budskab, f.eks. til håndboldkampe, koncerter og lignende.
  • Men også til at Informere dine kunder om hensigtsmæssig placering i køen. Eller til placeringsbestemmelse på lageret vha. nummerering af dine reoler eller gange. Der kunne f.eks være gang “NR.12” placering “G”. Vi kan skære tal og bogstaver ud i skridsikker vinyl.
  • Brug dem til skiltning i dit firma. F.eks til at fortælle besøgende/ansatte om, at her kan de gå sikkert i forhold til at der køres med truck i hallen eller “Her må der ikke stilles paller”

Stickers XL med eget tryk

Få din reklame ud i stor størrelse som klistermærke. Skab et kraftfuldt visuelt indtryk på kontoret, på messen eller i butikken. Med en gennemført og smuk sticker er der garanti for at fange og fastholde folks opmærksomhed.