Værd at vide om vores

Farver

Farver på tape kan være en lidt udfordrende opgave. Tapen har i forvejen en farve, som til dels skinner igennem trykfarverne. Vores trykfarver er nemlig let transparente (ikke fuldt dækkende) og kan variere lidt i nuancerne. Det er vigtigt for os, at ramme farven så tæt som overhovedet muligt, men man må som udgangspunkt forvente en vis farveafvigelse.

Hvis vi får en opgave med farver, hvor vi selv har svært ved at vurdere hvordan det trykte resultatet bliver, vil vi kontakte jer, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Vi trykker med farver blandet efter Pantone C (coated) skalaen. Har du kun farverne i RAL, HKS, CMYK eller RGB farver, skal vi derfor finde den Pantone farve, der kommer tættest på din farve.

Ved bestilling bedes du angive den ønskede Pantone farve,
ellers modtager du et farveforslag fra os, som du godkender på korrekturen.

 

Vi har 22 standard farver

Lille kig i vores farverum

Vi blander selv specialfarver

Vores standardfarver

Vores 22 standard Pantone farver spænder bredt ud over farveskalaen. Vi har dem altid på lager og kan ud fra disse farver blande specialfarverne efter Pantone skalaen. Så hvis du ønsker en helt speciel farve til dit logo, blander vi den gerne for dig. 

Ved en specialfarve opkræves der et specialfarvetillæg.

DOWNLOAD PDF MED STANDARDFARVER

Vedr. specialfarver

Har du farver i dit logo eller design, som ikke er en af vores 22 standardfarver, betragter vi det som en specialfarve. Vi vil i disse tilfælde opkræve et specialfarvetillæg. Det kan enten bestilles med det samme i webshoppen, sammen med din tape med tryk og klichéomkostninger.

Eller du kan kontakte os via kontaktfeltet hvis du stadig er i tvivl vedrørende farver.  

FAQ

Vi kan godt trykke meget lyse farver på hvid tape, men vi anbefaler det ikke, da de bliver meget utydelige. Din tape skulle jo gerne kunne genkendes på afstand.

Nej, farverne på korrekturen er ikke farveægte. Din skærm viser måske farverne anderledes end Pantone farven i virkeligheden er. Det samme gælder dine udskrifter fra en printer. 

Ja det kan vi godt, men farven vil blive påvirket meget af den mørke baggrund. Derfor anbefaler vi at trykke lyse farver med en negativ mørk farve. Læs mere under afsnittet positivt/negativt tryk.

Ja vi kan godt trykke både guld, sølv, kobber mv. på tape. Men vær opmærksom på at f.eks guld og kobber næsten forsvinder på brun tape. 

Vi har dog lavet både guld og kobber på brun papirtape og selvom farven er svær at se, ser det endelige resultat meget elegant ud. Vi sender gerne en prøve til dig eller et billede per mail. 

Ja, det kan vi godt. Vores klicheer kan dog kun lave raster i værdier fra 15-80%. Alt under 15% kommer ikke med på klichéen og alt over 80% vil fremstå som en fuldtdækkende farve.

Raster vil fremstå som grove punkter på den færdige tape. De pæneste raster får man på PVC, mens på PP vil de være endnu grovere.

Spørg os, hvis du har et tryk med raster.