Hurtighæftende og aggressiv

PP Hot Melt

PP Hot Melt tape har en kraftig og hurtigt hæftende klæbeevne og er derfor velegnet til lukning af alle typer kasser. Det er en god, men ikke støjsvag, allround tape. 

Den har en let afrulning, hvilket kan reguleres med en dispenser med bremse, som vi også lagerfører. 

Hot Melt er en syntetisk aggressiv klæber, som sammen med PP filmens elasticitet gør tapen særdeles velegnet til brug i pakkemaskiner, men mindre velegnet i fugtige miljøer. 

Den er desuden modstandsdygtighed over for kulde og frost, men skal påføres ved en temperatur over 10° C

Vi lagerfører mange PP Hot Melt produkter uden tryk, men ønsker du at få designet din helt unikke PP Hot Melt tape med dit eget logo, er det også en mulighed. Vi har ikke oprettet alle vores PP Hot Melt produkter med tryk i vores shop, men kontakt os hvis du ønsker tryk på din Hot Melt tape.

Og da vi har en hurtig korrekturgang og levering, kan du snart tage din egen logo tape i brug.

 

PP Hot Melt

PP HM Maskinruller

Borddispensere

PP HM med dit eget tryk?

Ønsker du at forvandle dine kasser eller forsendelser fra neutrale forsendelser til iøjnefaldende "reklamesøjler"? Så vælg at få dit firmalogo og eventuelt tilhørende stregkode/QR kode på din tape. Dette simple - og billige - reklamemedie skaber ikke kun en wow-effekt, men også en høj genkendelsesværdi. Tænk på hvor mange øjne, der følger din pakkes vej fra dig til slutbrugeren.

Det er billigere end du tror at komme i gang.

Hvilken tapedispenser?

Er du i tvivl om hvilken tapedispenser der er bedst til PP Naturgummi tape?