Tape med tryk

Reklametape i lange baner

Forvandl dine kasser og pakker til iøjnefaldende reklamemedier, ved at få din tape trykt med dit firmalogo og eget budskab. Dette simple reklamemedie skaber ikke kun en wow-effekt, men også en høj genkendelsesværdi.

Tape med tryk er ikke kun et reklamemedie, men også en mulighed for at lave en individuel produktmærkning med detaljerede produktspecifikationer, såsom datomærkning eller information til interne sorteringsanlæg. QR-koder og stregkoder giver også en mulighed for ekstra information på tapen. 

Tryk på miljøvenlig papirtape

Tryk på papirbånd (u/lim)

Korrektur og kliché

Det første stykke arbejde hen imod en tape med eget tryk, er at vores egen grafiker opsætter dit logo/design efter dine ønsker. Derefter modtager du en korrektur med foreslag til tryk. Når du har godkendt korrekturen, sætter vi gang i klichéproduktion. Herefter er vi klar til at producere din egen tape med tryk. 

Vores avancerede maskiner er ikke kun en garanti for hurtige leveringer og optimalt tryk. De sikrer også, at vi altid kan tilbyde en individuel løsning – perfekt tilpasset den enkelte kundes ønsker. Vi tænker innovativt og anerkender tryktapens enorme markedsføringsmæssige værdi. Den færdige tryktape skal stemme overens med kundernes forventning om en stærk genkendelseseffekt.  

FAQ

Man skal som udgangspunkt købe én kasse tape med tryk. Ved 50 mm tape svarer det til 36 ruller.

Ja, Pris per rulle reduceres ved følgende antal (50 mm ruller): 72, 108, 180, 360, 720, en halv palle 1188 og en hel palle 2376.

 

Ved skrifttyper mindre end 6 pkt. kan det gå ud over læsbarheden. Har du et logo med små detaljer eller et avanceret tryk, kontakt os og vores grafiker laver en gratis vurdering af dit tryk/logo. 

Vores farver er lidt transparente og der kan derfor være en forskel på hvordan de kommer til at se ud på det endelige resultat. Lyse farver på en mørk tape vil derfor se mørkere og måske endda helt anderledes ud.

Ja, der er flere måder hvorpå man kan kamuflere en klichésamling. Læs mere om dette under positivt/negativt tryk

Afhængigt af dine individuelle behov, kan du vælge mellem forskellige typer tape. Den bæredygtige Papirtape Ecomask, PPA, PPNG, PPHM eller PVC. Se mere info om tapetyper her. Hvis det alligevel bliver svært at vælge, ringer du bare og får vejledning hos os på +4587375544 eller skriver til os via kontaktfeltet.

Vi kan trykke i standard bredderne (i mm)
12 - 15 - 19 - 25 - 34 - 38 - 50 - 60 - 75 - 100 - 150 - 300

Der kan være begræsninger i kombinationsmulighederne.
Som udgangspunkt skal bredderne gå op i moderrullerne for at minimere spild, ellers vil vi kunne lave andre bredder på specialmål.

Vi tilbyder følgende standardlængder.
Angivet i meter.

50 - 66 - 100 - 200 - 330 - 500 - 660 - 990/1000.

Der vil være variationer og begrænsninger afhængig af moderrullerne og tapetypen.
Andre længder vil kunne laves, sålænge det går op i længden af moderrullen.

 

 

Vi benytter os af trykkemetoden flexotryk. Denne metode er den eneste måde man kan opnå en tilfredsstillende vedhæftning af trykket, på alle de forskellige typer tape vi har.
Metoden er "analog" trykkemetode med de begrænsninger der nu følger med teknologien. Dvs der kan opstå situationer hvor en indstilling af en trykopgave bliver et kompromis mellem flere elementer i designet, hvor trykket ikke er optimalt indstillet. Dette kommer til udtryk med lidt uens skygger/kanter på trykket ("kartoffeltryk"). Ligeledes er der også begrænsning for hvor godt man kan holde pasningen mellem flere farver som skal passe sammen indbyrdes. Derfor må man påregne sig at trykkemetoden byder en vis variation og ligefrem flyt imellem de indbyrdes farver. Dette vil derfor variere lidt fra rulle til rulle, og fra leverance til leverance, hvilket er helt normalt.

Men vi gør vores bedste for at tapen kommer til at se så godt ud som muligt. 

Man skal derfor anskue tape med tryk fra armslængde princippet (se tapen fra 50-70cm afstand), og ikke via lup.

Er du i tvivl, er det vigtigt du tager en dialog med os på forhånd, så vi sammen kan forventningsafstemme, hvad du forventer og hvad vi tænker er muligt.

Ja, det kan du godt. Dog skal du vide at vores klicheer kun kan lave raster i værdier mellem 15-80%. Alt under 15% kommer ikke med på klichéen og alt over 80% vil fremstå som en fuldtdækkende farve.

Raster vil fremstå som grove punkter på den færdige tape. De pæneste raster får man på PVC, mens på PP vil de være endnu grovere.

Vi vurderer altid om det er muligt at lave dit tryk med raster inden vi laver en korrektur. Så spørg os, hvis du har et tryk med raster.

Kom i gang med din egen tape med tryk

Har du valgt tapekvalitet, tapefarve og antal ruller? Minimum 36 ruller, som svarer til én kasse (50 mm ruller). Så er det bare at sætte i gang. Hvis ikke hjælper vi dig gerne!

Send en færdig fil med dit logo i et af følgende filformater: Vektoriseret PDF eller en outlined AI eller EPS fil. Hvis du ikke har en færdig fil, kan vi rentegne den. Du vil modtage et uforpligtende tilbud på rentegning i svarmailen.

Send det hele til os i kontaktfeltet nedenfor.

Du modtager herefter en mail med et tilbud, som du kan vælge at godkende. Indenfor kort tid sender vi en korrektur, som du også skal godkende inden tryk.

Derefter trykker og sender vi tapen (normal leveringstid ca. 1-2 uger) og snart vil dine kunder se og genkende dit firmalogo, når de modtager dine pakker. 

Hvis du hellere vil købe din tryktape i vores webshop, er dette også en mulighed. Her kan du lægge den tape i kurven som du ønsker og vedhæfte filen med dit tryk. Husk også at lægge den eller de tilhørende klicheer i kurven og eventuelle specialfarver. Det står nærmere beskrevet under tapens varenummer, hvilke klicheer der skal tilkøbes og mere om specialfarver finder du under information om farver. Du modtager selvfølgelig også her en korrektur inden tryk. 

Er du blevet mere forvirret end oplyst, så er du meget velkommen til at ringe til os på +4587375544.