Alsidig og stærk

PVC Naturgummi

PVC tapen har en høj og hurtigt hæftende klæbeevne, som gør den anvendelig på mange forskellige overflader, herunder også på genbrugspap (testliner). Den har en behagelig næsten støjfri afrulning og er ideel til lukning af mellemtunge og tunge kasser. En alsidig pakketape som klarer de fleste pakkeopgaver. 

Fås også i en tykkere 60µ udgave, som er velegnet til ekstra tunge kasser. Eller i en kulørt kraftig udgave, som eksempelvis kan bruges til farvemarkering af kasser til lager.

PVC tape bør påføres ved temperaturer over 18° C, da den ellers kan risikere at støje eller endda springe under afrulning. Men den kan sagtens derefter sættes på køl/frys.

PVC tapen er særdeles velegnet til at trykke på.

 

PVC med tryk

PVC pakketape

PVC kulørt

Grønnere end dens omdømme?

PVC er ofte genstand for kontroversielle diskussioner. Derfor er det vigtigt at bringe lidt klarhed i de mange myter og misforståelser, da PVC er mere bæredygtigt, end den almindelige opfattelse antyder.

PVC med eget tryk

Forvandl dine kasser og pakker til umiskendelige reklamemedier, ved at få din tape trykt med dit firmalogo og eventuelt tilhørende stregkode eller QR kode. Dette simple reklamemedie skaber ikke kun en wow-effekt, men også en høj genkendelsesværdi.

Hvilken tapedispenser?

Er du i tvivl om hvilken tapedispenser der er bedst til PVC Naturgummi tape?