Alsidig og stærk

PVC Naturgummi

PVC tapen har en høj og hurtigt hæftende klæbeevne, som gør den anvendelig på mange forskellige overflader, herunder også på genbrugspap (testliner). Den har en behagelig næsten støjfri afrulning og er ideel til lukning af mellemtunge og tunge kasser. En alsidig pakketape som klarer de fleste pakkeopgaver. 

Fås også i en tykkere 60µ udgave, som er velegnet til ekstra tunge kasser. Eller i en kulørt kraftig udgave, som eksempelvis kan bruges til farvemarkering af kasser til lager.

PVC tape bør påføres ved temperaturer over 18° C, da den ellers kan risikere at støje eller endda springe under afrulning. Men den kan sagtens derefter sættes på køl/frys.

PVC tapen er særdeles velegnet til at trykke på, så hvis du ønsker du tryk på din tape, er PVC et godt valg. Måske skal du bruge en neutral pakketape? Vi har et stort udvalg på lager.

 

Grønnere end dens omdømme?

PVC er ofte genstand for kontroversielle diskussioner. Derfor er det vigtigt at bringe lidt klarhed i de mange myter og misforståelser, da PVC er mere bæredygtigt, end den almindelige opfattelse antyder.

PVC tape med dit logo på?

Du kan nemt, hurtigt - og billigt - forvandle dine kasser eller forsendelser til iøjnefaldende "reklamesøjler" ved at få trykt dit firmalogo og eventuelt tilhørende stregkode/QR kode på din tape.

Dette simple reklamemedie skaber ikke kun en wow-effekt, men også en høj genkendelsesværdi. Tænk på hvor mange øjne, der ser dine forsendelser med dit logo på vej fra dig til slutbrugeren. Har du selv tænkt over det når, du selv står i kø for at hente en pakke i en pakkeshop? Det er billig reklame, der når ud til mange.

Tape er jo egenligt reklame i lange baner. Så sæt dit logo på den pakketape, du alligevel bruger og skab opmærksomhed om dit brand.

Hvilken tapedispenser?

Er du i tvivl om hvilken tapedispenser der er bedst til PVC Naturgummi tape?