Skræddersyet længde, farve og budskab på dit

Gardinbånd

Disse bånd bruges ved opsætning af nye gardiner eller når gardinerne har været til vask og skal sættes op igen. De sørger for at skabe de rigtige folder, og monteres nemt ved at klipse enderne sammen med hæfteklammer. Typisk fortæller du kunden hvor længe gardinbåndet bør sidde efter ophængning og sørger hermed for at reklamere for din virksomhed på en effektiv og elegant måde.

Vi digitalprinter dine reklamebånd på papir og du kan selv bestemme længden og antal farver på dit budskab. Digitalprintede ruller har som standard en bredde på 38mm, 50mm eller 75mm med 44m, 110m, 220m eller 440m på rullen.

Få trykt dit eget bånd

Standard bånd til gardiner

Standard bånd til f.eks. vingaver

Kreative designs trykt på papir

Disse bånd kan bruges til andet end gardiner. Vi har nogle rigtig fine standarddesigns, som får dit produkt til at fremstå endnu mere eksklusivt. Til gaveindpakning eller til pyntning af vinflasker. Båndet i vores webshop er sort med hvidt tryk. Men du kan bestille trykket i en hvilken som helst farve på enten hvidt eller sort bånd.

Den lille "båndsamler" (også af papir) kan købes enten neutral i hvid, men den kan selvfølgelig også bestilles med brugerdefineret tryk (også kulørt eller sort indfarvet), så du samtidig får benyttet denne form for markedsføring af dit produkt/logo. Det samme er muligt på selve båndet.