Mere information på tapen

Stregkoder og QR koder

Med en QR-kode har du mulighed for at give dine kunder flere oplysninger via tapen. Med de fleste smartphones er det i dag enkelt og nemt at scanne sig frem til f.eks din hjemmeside, dit nyhedsbrev eller til sociale medier via en URL som ligger skjult i koden. Din tape går fra "bare" at være et reklamemedie til at blive et informativt og sporbart reklamemedie.  

Hvis dit produkt har en stregkode, kan du med fordel få trykt den på din tape. Dermed kan produktet identificeres, sorteres og læses på sin vej.

Tape med stregkode

Tape med QR-kode

Banner med QR-kode

Tape med stregkode

Vi genererer selv vores stregkoder for at sikre det bedste resultat på den færdige tape, naturligvis under hensyntagen til kundernes ønsker.

Vi har mulighed for at kvalitetstjekke stregkoderne inden print. Vores stregkoder er typiske fra ANSI Grade B til C, hvilket gør dem nemme at læse, selv for den mest "kritiske" scanner i f.eks. et supermarked.

Det er meget vigtigt at sikre en ensartet kvalitet af stregkoden på tapen meter for meter. Derfor sætter vi forarbejdet i fokus, fordi det er fundamentet for at sikre det bedste resultat.

 

Tape med QR-kode

Der er flere og flere kunder, der ønsker at benytte en QR kode på deres tape. Det gør det nemt og hurtigt for en forbruger at komme ind på en hjemmeside til f.eks. en produktvisning, et menukort eller andet.

 

FAQ

For QR koder anbefales en minimum størrelse på 2 x 2 cm.

Nej vi bruger udelukkende EAN nummeret til at reproducere stregkoden, så den er optimeret til vores trykkemetode.

En QR kode skal ikke nødvendigvis være sort på hvid baggrund, som man oftest ser dem. Men kontrasten skal være stærk og baggrunden skal være lysere end koden. Sort/hvid er den bedste kombination og dermed mindre fejlbehæftet.