Få trykt din reklame i storformat

Bannere

Med vores nyligt tilkøbte storformat printere, leverer vi skræddersyede storformatløsninger i top kvalitet. En god fil med høj opløsning er naturligvis et krav, for at få et perfekt resultat. Hvad enten det drejer sig om wallstickers, roll-ups, bannere eller plakater, så er vi på sagen. Har du helt specielle tanker og ønsker omkring layout samt materialevalg, så hjælper vi dig til den rette løsning.

Alle vores bannere er printet på B1 godkendt brandhæmmende materiale, og dermed godkendt til messebrug.

Reklame banner

Roll-ups

Standard fødselsdagsbanner

Roll-up banner

Roll-ups er vel den mest benyttede form for bannerreklame der findes og en sikker deltager på enhver messe, opvisning eller kursus. Grunden til dette finder man i roll-up’ens kompakte og brugervenlige design. På få sekunder har man forvandlet en tom messestand, til et spændende og informativt forum, der inviterer kommende kunder indenfor. Eller man kan informere kursisterne ved indgangen om indhold, pauser og hvor man kan få fingrene i yderligere informationer efter kurset. 

Selve roll-up’en består af en robust alukasse og en stang til at holde banneret oppe. Alukassen er ca. 10x10cm og længden er den bredde banneret har plus 2cm. Der er derfor tale om et kompakt design med en tilhørende skræddersyet taske, som sikrer holdbarheden og gør det nemt at opbevare og transportere den mellem brug. Det gør at selve roll-up’en oftest holder længere end budskabet på banneret og derfor gør den til en af de mest prisvenlige elementer til en messe, opvisning eller kursus. Alukassen er udstyret med et eller to ben (passende til størrelsen på roll-up’en) der sikrer den nødvendige stabilitet.

Den mest brugte størrelse er 85x200cm, men faktisk kan den fås i mange forskellige størrelser. Så der er rig mulighed for at give f.eks. messestanden en spændende udtryk med forskellige størrelser, designs og budskaber.

Alle vores bannere er printet på B1 godkendt brandhæmmende materiale, og dermed godkendt til messebrug.

Bannere XL

Skal det være stort? Er dit budskab større, end hvad der kan være på en plakat eller en roll-up, er et banner løsningen. Til længerevarende store budskaber, er bannere oplagte, da både tryk og materiale er langtidsholdbart og kan bruges både inden- og udendørs (det må dog forventes, at farverne falmer hurtigere ved udendørs brug og især i direkte sollys).

Brug et banner til at dekorere messestandens bagvæg eller scenen til koncerter og opvisninger. Da materialet er fremstillet af 100% brandhæmmende polyester og har en B1 godkendelse, er den godkendt til brug på messer og lignende events. Overfladen har fået en print optimeret behandling, så trykket kommer til at fremstår klart og tydeligt. Bannerets og trykkets lange holdbarhed er med til at gøre denne form for reklame til en attraktiv måde at få sit budskab ud på. Endda i en størrelse der er til at få øje på.

Max bredden er 1,48m (inkl. 2cm ombuk til kantforstærkning i hver side). Længden er mere variabel og kan i princippet være helt op til 30m. Hvis ikke andet ønskes, bliver alle bannere leveret med kantforstærkning og metaløjer med en passende afstand imellem (ca. 1 stk. pr løbende meter og et i hvert hjørne). Dette sikrer en holdbar og stabil ophængning af banneret.   

Har du specielle krav eller ønsker til dit banner, er du velkommen til at kontakte os for en snak om hvad der kan lade sig gøre.