Tapespecialister

Det er os ...og det er ikke nogen tilfældighed,

at vi i dag er vi en af de ældste virksomheder i Europa inden for tryktape - og den eneste med eget trykkeri i Danmark. Vi har i ca. 60 år beskæftiget os med tape, både med og uden tryk, og det har gjort at vi i dag har meget know-how omkring disse produkter. Igennem de sidste par år, er vi begyndt at tilbyde andre produkter så som stickers, labels, storformat print og gardinbånd.

 

Alt under ét tag

Vi har samlet alle aktiviteter under samme tag, hvilket også omfatter egen reproafdeling og klichéproduktion. Selvom vi arbejder hurtigt, tager vi os altid god tid når det drejer sig om de små finurlige detaljer – vi elsker dem og værdsætter nye udfordringer.

Det at vi er en bredtfavnene leverandør gør, at vi har mulighed for at give vores kunder en samlet grafisk pakke og dette kan selvfølgelig kombineres med vores store sortiment indenfor diverse tapes, dispensere og reservedele. Alt dette har helt klart en række unikke fordele for dig som kunde. 

En af disse store fordele er vores leveringstid. Det at vi selv styrer hele processen fra ordremodtagelse til det færdige produkt, gør at vi kan vi levere hurtig. En anden fordel er vores store know-how som sikrer dig en god rådgivning indenfor pakketape.

Vi forbedrer og udvider løbende vores produktionskapacitet ved at bruge de mest avancerede teknikker, der findes på markedet i dag.

Hver løsning er unik

Vores specielle maskiner er ikke kun en garanti for hurtige leveringer og optimalt tryk. De sikrer også, at vi altid kan tilbyde en individuel løsning – perfekt tilpasset den enkelte kundes ønsker. Vi tænker innovativt og anerkender tryktapens enorme markedsføringsmæssige værdi. Den færdige tryktape skal stemme overens med kundernes forventning om en stærk genkendelseseffekt.  

Vi leverer til...

Danmark (inkl. Grønland og Færøerne), Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Schweiz. De er en stor del af vores vigtigste erhvervsmarkeder.

Vi er altid interesserede i at udvide vores nuværende markeder, men også i at optimere med nye spændende markeder. Hvis du er interesseret i at købe eller forhandle vores produkter, så kontakt vores salgsteam for yderligere information på telefon +4587375544. 

Vores salgsteam servicerer forretningsrelationerne på vores markeder via web, mail og telefon.  

Vores styrke er vores evne til at tilpasse vores meget brede produktsortiment til ethvert specifikt marked med fokus på stabilitet, kvalitet, service og fleksibilitet. 

Altid opdateret

Vi arbejder tæt sammen med en række europæiske tapeproducenter og er altid på forkant med nye udviklinger inden for vores felt. 

Vores styrke er vores evne til at tilpasse vores meget brede produktsortiment til ethvert specifikt marked med fokus på stabilitet, kvalitet, service og fleksibilitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vi er aldrig tilfredse, før vores kunder er det. 

Vores historie

Virksomheden startede op i 1963 og hed i mange år EL-LI TAPE/TRYK A/S. Det var dengang en lille virksomhed, som hen over tiden voksede sig større. De fysiske rammer er blevet udvidet et par gange undervejs eftersom virksomheden voksede – også fysisk - og når flere trykmaskiner blev indkøbt og sat i gang.

Desværre brændte virksomhedens bygninger ned til grunden i februar 1997, og vi måtte derfor starte helt fra bunden af igen. Det lykkedes heldigvis i nogle lejede bygninger kort tid efter, og virksomheden kom sig helt efter branden. I juni 2004 flyttede vi til et 3350 m² stort domicil beliggende i Hasselager syd for Aarhus.

Her har vi etableret en up to date produktion, hvor vi sammen med et dygtigt hold af trykkere og salgsmedarbejdere, leverer tape med og uden tryk til både b2b og b2c kunderelationer. 

I juni 2009 fusionerede vi med Alfast Tape med tryk A/S (etableret i 1985) og en ny, større og stærkere virksomhed så dagens lys under navnet expotape a/s. Vores fælles mål var at tilbyde de bedste løsninger på alt der har med tape med tryk at gøre. Det nye navn ‘expotape’, refererer til eksponering og tape, og signalerer derved tydeligt vores kernekompetence: At udnytte tape som et medie til kommunikation. Vores nye logo indeholder et x, som er sammensat af to pile der pejer mod hinanden. Dette symboliserer, at virksomheder mødes og at to virksomheder nu er slået sammen til én stærk helhed.

Og det er i den grad lykkedes og i dag kan vi med stolthed præsentere nye produkter såsom labels, gardinbånd og andre opgaver med eget design. Vi leverer både store og små ordrer og er altid åbne og imødekomne overfor vores kunders individuelle behov. Kvalitet og service er og forbliver på samme høje niveau som altid og et salgsteam sidder parat til at servicere vores kunder.

I dag er vi en af de ældste virksomheder i Europa inden for tryktape - og den eneste med eget trykkeri i Danmark.