Etiketter med eget tryk

11 produkter

Få dit brand til at skille sig ud med vores skræddersyede papiretiketter! Vælg mellem 10 forskellige størrelser, 3 materialevarianter og formen, du foretrækker. Vi kan trykke dine etiketter på enten en mat eller glansfuld overflade, alt efter hvad der bedst passer til dit produkt. Vores etiketter leveres på en praktisk rulle, så de er klar til brug.

Uanset om du har brug for at mærke kasser, flasker, krukker eller andet, så er vores papiretiketter det perfekte valg for at skabe et professionelt og gennemtænkt udseende til dine reklamematerialer og emballage. Med mulighed for Hot Melt lim på den med mat overflade, kan du være sikker på, at dine etiketter sidder godt fast.

Før du bestiller, skal du sikre dig, at du vælger den rette størrelse. Det gør du ved at måle din etiket på det bredeste og det højeste punkt. Hvis f.eks. det bredeste punkt er 4,5 cm og det højeste punkt er 5 cm, skal du gange 4,5 med 5, så får du resultatet 22,5 cm². Du skal derfor vælge produktet med 25 cm² for at din etiket kan være der.

Bestil dine skræddersyede papiretiketter i dag og gør dit brand unikt!

Sortering

Farve

Materiale (backing)

FSC certificeret

11 ud af 11 produkter

Lad dit brand skinne igennem med disse holdbare og tilpassede papiretiketter, der hjælper dig med at få dine produkter og din virksomhed til at skille sig ud fra mængden.

Etiketterne bliver fremstillet af FSC. godkendt papir i følgende kvaliteter.

Matt hvidt papir (Acrylic eller Hot Melt lim)
Den matte, lettere ru overflade gør at den er let at skrive på med en alm. kuglepen eller blyant og er derfor velegnet til byttemærker, til-og-fra-kort eller til at sende en lille personlig hilsen til din kunde. Papiret har en tykkelse der udstråler kvalitet og sikrer at etiketten er let og hurtig at arbejde med.

Gloss hvidt papir (Acrylic)
Den glatte og glinsende overflade giver et skarpt og levende udseende, og farverne ser mere intense ud. Her får du en god allround papirtype, der dækker de fleste behov, om så der er tale om en blomsterbuket, chokolade eller en etiket til en flaske eller glas.

Værd at vide om tape med tryk

Logo-/tryktape

Læs mere

Design & detaljer

Læs mere

Bestil din logotape

Gå til produkter