Storformatprint/Stickers med eget tryk

10 produkter

Selvklæbende folie med print er en fantastisk måde at tilføje personlighed og branding til forskellige overflader. Har du brug for at få noget printet, som er så stort, at det kan ses på afstand, eller trænger plakaten i gadesælgeren eller vinduet i butikken til at blive genopfrisket? Så se på nogle af de muligheder, vi tilbyder, og læs evt. mere om de forskellige printmedier nedenunder produkterne.

Sortering

Farve

Klæber/limtype

Materiale (backing)

FSC certificeret

OneWayVision Eget logo/form 1 m²
OneWayVision Eget logo/form 1 m²

OneWayVision Eget logo/form 1 m²

87375544-PSF010
Bestillingsvare
Pris fra 316,48 kr. pr. stk. OutOfStock
395,60 kr. Inkl. Moms
10 ud af 10 produkter

Vælg mellem flere kvaliteter

Avery 3000 Gloss Hvid er en højkvalitets folie, der bruges til forskellige formål såsom skiltning, dekoration, reklame og meget mere. Den er kendt for sin holdbarhed, fleksibilitet og evne til at klare forskellige vejrforhold. Limen er permanent.

Avery 3001 Gloss hvid er en højkvalitets folie, der bruges til forskellige formål såsom skiltning, dekoration, reklame og meget mere. Den er kendt for sin holdbarhed, fleksibilitet og evne til at klare forskellige vejrforhold. Limen er aftagelig og efterlader ikke limrester på vinduer i op til et år efter opsættelse (På vinduer med meget sol kan limen tørre hurtigere ud).

Avery 3004 Easy Apply Gloss Hvid er en populær type selvklæbende folie, der bruges til forskellige formål såsom skiltning, dekoration eller branding. Den særlig Easy Apply funktion, gør det nemt at påføre folien jævnt og uden luftbobler. Folien har også en god holdbarhed og kan klare både indendørs og udendørs brug. Limen er permanent og indeholder luftkanaler, der gør det lettere at undgå luftbobler under opsættelse.

Avery 3040 Gloss Transparent giver dig smukke og holdbare print til f.eks glas, vinduer og andre transparente overflader. Denne højkvalitets folie er let at anvende og giver skarpe og levende farver. Du kan bruge den til at skabe flotte dekorationer, reklamer eller informationer, som vil se professionelle ud og tiltrække opmærksomhed. Limen er permanent. Kombiner eventuelt denne transparente folie med print i hvid farve, hvor gennemsigtighed ikke ønskes (Kontakt os for pris og muligheder).

Avery 3041 Gloss Transparent giver dig smukke og holdbare print til f.eks glas, vinduer og andre transparente overflader. Denne højkvalitets folie er let at anvende og giver skarpe og levende farver. Du kan bruge den til at skabe flotte dekorationer, reklamer eller informationer, som vil se professionelle ud og tiltrække opmærksomhed. Limen er aftagelig og efterlader ikke limrester på vinduer i op til et år efter opsættelse (På vinduer med meget sol kan limen tørre hurtigere ud). Kombiner eventuelt denne transparente folie med print i hvid farve, hvor gennemsigtighed ikke ønskes (Kontakt os for pris).

PromoVue OneWayVision (folie med huller i) er en speciel type vinduesfilm, der giver en unik effekt. Denne type folie giver mulighed for at se ud ad vinduet fra indersiden, mens det fra ydersiden ser ud som et almindeligt skærmet vindue. Dette skaber privatliv og blokerer for uønsket indsyn, samtidig med at det tillader lys at trænge ind i rummet.

OneWayVision folie er ofte brugt til reklameformål på butiksvinduer, da det tillader virksomheder at vise deres budskab udadtil, mens kunder stadig kan se ud ad vinduet indefra. Folien kan også bruges i kontorbygninger, biler og hjem for at opnå privatliv og stilfuld indretning.

Denne type folie er nem at påføre og fjerne, og den kan skræddersys til forskellige størrelser og designs. Det er en smart og praktisk løsning til både dekorative og funktionelle formål.

Backlit film også kendt som bagbelyst film, er en type film, der er designet til at blive brugt i bagbelyste skilte og displays. Denne type film er specielt udviklet til at give en skarp og lysstærk visuel effekt, når den bliver oplyst bagfra.

Backlit film er lavet af et specielt materiale, der er semi-transparent, så lyset kan passere igennem og skabe en flot effekt. Den er ofte brugt i reklameskilte, butiksvinduer, lufthavnsskilte og andre steder, hvor man ønsker at tiltrække opmærksomhed med levende og farverige billeder.

Fordelen ved backlit film er, at den kan gengive billeder med høj kvalitet og skarphed, selv når den bliver oplyst bagfra. Dette gør den ideel til at skabe iøjnefaldende og professionelle visuelle løsninger.

Efterbehandling Langt de fleste folier er egnet til laminering (Kontakt os for pris)

Skulle du stå og mangle en ramme, display til din lysplakat eller lignede, kan vi være behjælpelige med indkøb af denne. Mulighederne er mange, så kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud på en løsning, der dækker dit behov.

Værd at vide om tape med tryk

Logo-/tryktape

Læs mere

Design & detaljer

Læs mere

Bestil din logotape

Gå til produkter