Vores udvalg af

Specialtape

Der findes mange forskellige tapetyper til helt speciel brug, såsom malertape (maskingtape) til afdækning eller tæppetape (dobbeltklæbende) til fastgørelse af tæpper. 

Vi har listet vores forskellige specialtapes herunder, så du kan få et overblik over hvad de kan bruges til og hvad navne som Lærredstape, Narglass eller Narfil dækker over.

Udover de mange tapetyper er det også værd at nævne, at det er muligt at få din tryktape leveret på små kerner og dermed få mange flere meter tape på rullen.

 

Strapping, filament og lærredstape

Filamenttape bruges til forsegling af tunge papkasser og anden tung emballage. Det er en meget kraftig tape, forstærket med glasfibretråde. Den findes både som enkelt og krydsarmeret og er specielt god til bundtning af materialer (f.eks. jernrør). Findes i flere forskellige bredder.

Klæberen er en Hot Melt klæber og selve tapen er en PP tape med glasfibretråde som forstærkning.

Strapping tape bruges til stabilisering af gods, eksempelvis rundt om en palle. Bruges også ofte til bundtning af materialer eller bare til stabilisering af tunge papkasser eller anden tung emballage. Fås i flere bredder.

Lærredstapen (gaffatapen) er en universaltape, som kan bruges til rigtig mange ting. Bliver ofte brugt til reparationer, hobbyarbejde, afmærkning, fastgørelse og lukning af kasser. Den har en høj rivestyrke og en særdeles god klæber, som gør den ideel til hurtige men holdbare løsninger, også udendørs. Fås i to forskellige tykkelser. 

Tæppe- og malertape mm.

Vi har to forskellige dobbeltklæbende tapetyper. Den ene er en tekstiltape, den anden en PP tape. De er begge velegnede som tæppetape. Men de kan også bruges til ophængning af plakater mv.

Narbiside (PP tapen):
Dobbeltklæbende tape med biorienteret polypropylen-bagside og silikonepapir på begge sider. Denne tape har fremragende vedhæftning og god modstandsdygtighed over for temperatur og ældning. Ideel til industriel brug, "gør-det-selv" og husholdningsapplikationer, den fås i forskellige størrelser.

Narbiflex (tekstil):
Dobbeltklæbende tape med bagside af bomuld-polyesterstof. Takket være sin høje klæbemasse passer den perfekt til ru overflader. Specielt til tæppelægning og gulvbelægning, men også velegnet i forbindelse med filt, klude og andre stoffer. Bemærkelsesværdig indledende vedhæftning og fremragende modstandsdygtighed over for ældning er karakteristisk for denne tape.

De har begge en Hot Melt klæber og klæberen er beskyttet med gult papir med dobbeltsidet silikone liner.  

Narmask er modstandsdygtigt over for fugt, opløsningsmidler og temperaturpåføring. Tapen er meget fleksibel og let at rive over og efterlader ingen limrester efter fjernelse. Man bør dog fjerne tapen, så snart den har udtjent sit formål, for at forhindre at limen efterlader rester eller beskadiger den overflade, den skulle beskytte.

Tapen har en bred vifte af anvendelser i byggesektoren. Den beskytter midlertidigt områder mod maling, lodning, blæsning, sprøjtning, belægning og polering. Oftest bruges den til afdækning af lofter, vægge, vinduer, stikkontakter osv. inden der males. 

En kraftig vinyltape, som er specielt egnet til udendørs brug.

Det er muligt at få denne tape i en anden farve. Kontakt os og hør nærmere.

Papirtape er normalt selvklæbende, men ved gummierede klæberuller skal limen aktiveres vha. vand. Vi lagerfører dispensere til dette formål.

Klæberullens lim binder bedre, da det er en permanent klæber, altså en god "gammeldags" forsegling. 

Fås både med og uden armering (fiberforstærkning). 

Dobbeltklæbende

Malertape (masking)

Vinyltape

Øvrige specialtapes

En selvklæbende markeringstape. Kraftig og slidstærk. Den kan bruges til f.eks. at markere sikkerhedslinjer i fabrikker, haller eller lagre. De mange forskellige farver kan også bruges til at markere bestemte pallepladser eller arbejdssteder. Fås i mange flere forskellige farver end på billedet.

En hurtig, enkel og sikker posetape, der bruges til at vedhæfte forsendelsesdokumenter som eksempelvis følgesedler, fakturaer, vejledninger eller vareprøver. Den klæber kun i kanten og er trykt "Dokumenter medfølger/documents enclosed". Den miderste del er gennemsigtig og ikke-klæbende, for nemt at kunne identificere dokumentet.

Det er en PPA tape, som er velegnet til de fleste pakker og dens filmbagside er både fugt- og ældningsbestandig for at sikre, at posen beskytter inholdet optimalt.

Omkostningseffektiv og tidsbesparende i forhold til andre dokumentlommer, men det kræver en borddispenser ND 5150, som du ligeledes finder i vores webshop.

Tapens samlede posestørrelse: 150 x 200 mm.
Tapens anvendelige posestørrelse 98x145 mm.
Rullestørrelse 150 mm x 66 m.
Sælges rullevis (330 poser) eller kassevis á 12 ruller (3960 poser/kasse).

Følgeseddel indlagt dispenser

Lommetape til dokumenter

Lamineret afmærkningstape