Dine muligheder på tape

Positivt eller negativt tryk

Der findes to forskellige trykmuligheder for tape med tryk, nemlig positivt tryk og negativt tryk. Ved positivt tryk bevarer tapen sin grundfarve, og logoet er trykt på denne grundfarve. Dit logo/tryk fremkommer i den farve du ønsker med en ønsket afstand til det næste tryk. 
 
Når du vælger et negativt tryk, fremkommer dit logo i tapens farve. Dvs. at vi trykker ”alt det udenom” dit logo i den ønskede farve. Ved negative tryk, vil der komme en synlig klichesamling i tapens farve (en tynd streg på tværs af tapen).

Ved negative opgaver kan der ligeledes være en tynd streg (i tapens farve) i toppen eller i bunden på nogle af rullerne. Dette skyldes at vores taperuller (føderuller) kan variere i bredden fra producentens side. 

1 farvet positivt tryk vs 1 farvet negativt tryk (vist på hvid tape)

2 farvet positivt tryk vs 2 farvet negativt tryk (vist på hvid tape)

3 farvet positivt tryk vs 3 farvet negativt tryk (vist på hvid tape)

Positivt tryk

Ved positivt tryk, trykker vi dit logo på en hvid, brun, transparent eller farvet tape. Dit logo/tryk fremkommer i den eller de farve du ønsker med en ønsket afstand til det næste tryk. 

Negativt tryk

Ved negativt tryk vil der komme en samling, som bliver synlig på tapen. Der vil komme en tynd "streg" på tværs af tapen, som oftest ses efter hvert andet logo, dog afhængigt af hvor langt trykket er. Vær opmærksom på at denne "streg" kan variere i udseende og tykkelse fra rulle til rulle og fra leverance til leverance.

Alternativt kan man lave trykket i blokke med en afstand mellem blokkene på 10 mm. Man kan også lave en løsning med at sætte en webadresse, telefonnummer eller en anden tekst ind i mellemrummet (se billedet "diverse klichésamlinger" nedenfor).

Til sidst er der muligheden for at lave en sleeve, hvor man helt kan undgå klichesamlingen. Det er en dyrere løsning og der er en lidt længere leveringstid på opgaver med sleeves. 

Negative og positive tryk

Diverse klichésamlinger

Forskel med og uden sleeve