expolab

Hvad er nu det?

Jo ser du, vi vil gerne vise jer vores nyeste tiltag: Et kreativt hjørne hvor vi løbende vil sidde og brainstorme idéer samt udvikle nye produkter, samt finde løsninger på tekniske problemstillinger. Men også et hjørne hvor vi vil kunne sidde med kunder, der kommer på besøg. 

Dette er også en opfordring til jer om at komme forbi og besøge os. Vi kan også sætte virtuelle møder op via Teams, for dem der er længere væk.

Der vil jo sikkert også komme noget brugbart ud af vores små brainstorms sessions og diverse forsøg. De vil kunne ses under nyheder og kreative idéer på inspirationssiden.

18. januar - “Beerhanger” - en sjov sponsorgave

Nanobryggeriet KANT bestilte en roll-up hos os, og i den forbindelse fik vi en idé. Vi ville prøve at lave en såkaldt ”beerhanger” med logo og QR kode til at hænge på ølflaskerne.

Så da vi afleverede roll-up banneret præsenterede vi ”beerhangerne” for ejeren. Han syntes, at det var en sjov idé.

Har du også en sjov idé, som kunne være interessant for os at lave. Eller skal du bare bruge et lille oplag, så kontakt os på info@expotape.com eller +4587375544

14. november 2023 - Så fik vi en YouTube kanal

Vi har oprettet en kamal på YouTube hvor vi løbende vil lægge videoer ud. Det kan være videoer, der viser forskellen på de forskellige tapetyper. 

Eller hvordan man bruger en tapedispenser bedst muligt.

Så følg endelig med på kanalen.

1. november 2023 - Afspærringsbånd som sponsorgave

Vi har lavet nogle sponsor afspærringsbånd til bl.a. et bilarrangement og et dækcenter.

Afspærringsbånd er ikke kun til afspærring. Brug det også som reklame for din virksomhed eller dit kommende arrangement som f.eks. Black Friday.

Vi har endnu ikke et standard Black Friday afspærringsbånd, så hvis du har en god idé til et standard afspærringsbånd, så kontakt os endelig. Så kan vi måske i fællesskab få lavet et smart standard afspærringsbånd som kan bruges af alle nu og fremover.

Du kan læse mere om afspærringsbånd her eller du kan se vores standard afspærringsbånd her.

21. september 2023 - Sponsor bidrag

Vi var blevet spurgt om vi ville sponsorere noget indhold til en goodiebag til No Zebras Digital Performance Day d. 21. september 2023.

Og det ville vi rigtigt gerne, så efter kort tids brainstorming kom vi frem til dette flotte resultat (syns vi selv).

Det bestod af en rulle Ecomask papirtape med badeænder, en magnet med en badeand, stickers med No Zebras logo og et par kreative papirstrimler.

Tanken bag badeanden er at vi skal huske at lege, og alting behøver ikke være så firkantet.

#digitalperformanceday

23. august 2023 - Besøg af Frank Høedt

Vi havde besøg af en dygtig grafisk facilitator, Frank Høedt. Det var en sand fornøjelse med en hel masse kreative idéer til vores nye webshop og markedsføring af den.

Men også idéer til  hvordan vi kan gøre tape med tryk mere interessant for vores kunder.