Få logo på dine

Service-/eftersynsetiketter

Serviceetiketten består af to dele. En større serviceetiket med firmaoplysninger og et lille rundt årshjul. Den store serviceetiket placeres direkte på maskinen, porten eller hvilket emne der skal serviceres og kan sidde i flere år. Det lille årshjul monteres mellem pilene på den store etiket, for at vise, hvornår eftersynet har været foretaget, samt hvornår næste eftersyn skal være. På denne måde bruger du færre af de store etiketter, da årshjulene kan sættes ovenpå hinanden år efter år.

Alt efter branche, er der mange krav til, hvad der skal fremgå på en serviceetiket. Vi tilpasser naturligvis etiketterne efter disse forskrifter.

I vores sortiment finder du en standard serviceetiket, som passer til rigtigt mange, men vi laver også gerne individuelle løsninger med logo og firmanavn, samt eventuelle henvisninger til lovkrav i branchen. Der er mulighed for at få leveret etiketterne med fortløbende numre, ligesom der kan tilføjes en laminering for beskyttelse af trykket.

Vi kan levere dine service- og eftersynsetiketter på ark eller rulle alt efter antal. Ønsker du dem leveret på en bestemt måde eller med et bestemt tryk, vil vi meget gerne hjælpe dig. Kontakt os og hør om mulighederne. 

Årshjul

Etiket til årshjul (med eget tryk)

ISO Standard Stickers

Kalibreringsmærker

Har du brug for kalibreringsmærker med eksempelvis "Godkendt" eller "Afprøvet"?  Så kan de laves i flere farver og fås både som rund etiket (Ø 30 mm) eller firkantet (50 x 30 mm). 

Ønsker du en etiket designet efter egne ønsker, hører vi gerne fra dig.

Etiket med eget tryk/logo

Ønsker du en helt særlig etiket med dit eget tryk, så er vi din ekspertise hele vejen igennem processen. Vi laver alt under ét tag, så udover en fremragende kvalitet, kan vi også levere indenfor meget kort tid. Små mængder er heller ikke noget problem for os, så kontakt os endelig omkring ethvert specielt ønske på telefon +4587375544 eller via kontaktfeltet.