Kært barn har mange navne

Etiketter/Labels/Stickers

Her kan du læse nærmere om alle de forskellige muligheder du har for at lave nogle super flotte "klistermærker". Vi kan lave dem i mange størrelser, former, farver og tykkelser med fokus på små oplag. Sammen finder vi den perfekte løsning til dig.   

Papiretiket med eget design

Vinyl med 3D effekt - prismelabel

Papiretiket "Genbrugspap"

Papiretiketter

Med en papiretiket bliver din butik set af mange flere end dem, der handler hos dig. Brug det til din fordel og gør storslået reklame på en elegant måde. Papiretiketter fremstår mere eksklusive og kan bare noget, som almindelige klistermærker ikke kan. De sætter prikken over i’et på dine gaveindpakninger. Om der så er tale om en blomsterbuket, vingave eller en sammenpakning af forskellige lækkerier. 

Mulighederne er mange. Med flere papirtyper at vælge imellem, kan vi helt sikkert finde en sammensætning af print og papir, der passer perfekt ind i dit butikskoncept. Om du er til glossy, mat eller genbrugspapir, skal vi nok finde det helt rigtige til dig. 

Med muligheden for at kunne printe med hvid farve, kommer også muligheden for at printe på gennemfarvet sorte papiretiketter. Den hvide farve kan bruges som en underliggende farve, så dit budskab står skarpt og mere læsbart på eksempelvis en sort eller en genbrugs baggrund. Men farven kan også stå alene og være medvirkende til at give din papiretiket et eksklusivt look. 

Papiretiketter kan leveres i størrelser og udformning efter ønske. De kommer på rulle og kan være et smart alternativ til labels på ark, da de er nemmere at opbevare og kan hænge på de fleste indpakningstationer. 

Der er mulighed for fortløbende numre på etiketterne, ligesom der kan tilføjes en laminering for beskyttelse af trykket.

Vinylstickers

En sticker er en nem måde at formidle et budskab på og i vores slidstærke vinyl får du en holdbar løsning i mange år. Brug dem som reklame eller som advarselsskilt eller anden information. De kan også indgå som en del af dit produkt, f.eks. en række tal eller bogstaver til indstilling, symboler, farveanvisning på knapper osv.

Bruger du mange forskellige størrelser stickers, kan vi kombinere disse på ét ark, såkaldte Combi-Labels. Således behøver du ikke købe mange hundrede styk af hver slags. 

Vi printer med latexfarver og udskærer efterfølgende i den størrelse og form, som du har brug for. Ligeledes kan vi, for at beskytte trykket, lægge en tynd laminat over.

Ønsker du fortløbende numre på dine stickers, klarer vi også det.

Prismelabels

En prismelabel, også kaldt domed label eller 3D label, er en sticker hvorpå der lægges et tykt lag polyol (en tokomponent polyuretan, som ikke indeholder tungmetaller eller giftstoffer), der giver en buet glasklar 3D effekt. Polyolen har to formål, dels beskytter den trykket mod ydre påvirkning som vind og vejr, og dels giver den labelen et anderledes og mere eksklusivt udtryk end almindelige flade labels.

Prismelabels kan bruges mange steder. Det er dog mest optimalt, at overfladen er plan, da labelen ellers kan løsne sig på sigt. Hvis overfladen har en let krumning, kan man med fordel benytte en blødere polyol eller en stærkere klæber, for at opveje for at prismelablen vil rette sig ud og derfor løsne sig over tid.

Brug den som branding for din virksomhed med navn og logo på, så at alle kan se, hvor dit produkt kommer fra. 

Fremhæv designet i dit produkt f.eks på trykknapper, håndtag, låg, betjeningsknapper, nøgler, nummerplader, m.m. 

Beskyt vitale informationer, f.eks. serienumre, alarm-informationer, betjeningsvejledning, m.m.

Prismelabels er særdeles slidstærke, de kan aftørres, og vil således fremstå som nye år efter år. Trykket kan afhængigt af placering holde i op til 10 år, og det samme kan selve polyolen. Polyuretannen kan tåle temperaturforandringer fra -40°C til +150°C. 

Vi sender gerne prøver af prismelabels til dig, så du kan teste om produktet kan bruges til dit formål.