Banner/Roll-up med eget tryk

4 produkter

Roll-ups og bannere er et fleksibelt og mobilt medie, der kan opstilles hurtigt og nemt. De er ideelle til udstillinger, konferencer, produktpræsentationer eller som permanent display i butikker eller kontorer.

Sortering

Farve

Materiale (backing)

Banner m. eget print pr. 1 m²
Banner m. eget print pr. 1 m²

Banner m. eget print pr. 1 m²

87375544-PSF004
Bestillingsvare
Pris fra 279,24 kr. pr. stk. OutOfStock
349,05 kr. Inkl. Moms
4 ud af 4 produkter

Roll-up
Har du nogensinde stået og manglet en effektiv og praktisk løsning til at skabe opmærksomhed omkring dit firma eller arrangement? Så er vores roll-up bannere lige præcis det, du har brug for! Med vores lette og hurtige opstillingsmuligheder er de ideelle til udstillinger, konferencer, produktpræsentationer eller endda som et fast display i butikken eller på kontoret. Og med vores udvalg af forskellige systemer kan du nemt finde den perfekte løsning, der passer til dit behov.

Banner
Vores bannere er skabt til at fange øjet og fængsle opmærksomheden. Uanset om du har brug for et stort udendørs banner til at promovere dit arrangement, eller et indendørs banner til at kommunikere dit budskab, så har vi det perfekte valg til dig. Med forskellige størrelser og materialer at vælge imellem, kan du skabe dit helt eget, skræddersyede banner.

Mangler du en bestemt størrelse eller funktion, som du ikke kan finde i vores sortiment? Bare rolig – kontakt os og fortæl os dine behov! Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, eller give dig et uforpligtende tilbud på udskiftning af banner i din gamle roll-up kassette. Lad os sammen skabe det perfekte visuelle indtryk og få dine budskaber til at skille sig ud!

Værd at vide om tape med tryk

Logo-/tryktape

Læs mere

Design & detaljer

Læs mere

Bestil din logotape

Gå til produkter