Miljøvenlig og elegant

Papirtape

Papirtapen har en høj klæbeevne og er et godt miljøvenligt alternativ. Den er hurtigt hæftende og griber fat i fibrene fra kartonen. Den kan bruges til lukning af lette til mellemtunge kasser.   

Papirtape giver et flot simpelt udtryk der går i med papkassen. Den fås i både hvid, brun og sort og vi har også en del indfarvede papirtapes på lager. Derudover kan vi indfarve den i mange andre forskellige farver. 

Den har en lavere brudstyrke end PP og PVC tape, hvilket gør, at den kan rives over, så modtager er fri for brug af kniv eller saks.

Fås også med eget tryk.

Papirtape/Ecomask uden tryk

Papirtape kulørt (indfarvet)

Papirtape med tryk

Pakkeguide til papirtape

Til lette og mellemtunge kasser er det i de allerfleste tilfælde fint, at lukke kassen på velkendt vis med et enkelt stykke tape hen over midten af kassen og lidt ned over kanten. Men er kassen ustabil, betaler det sig at sætte et ekstra kort stykke hen over enderne på kassen (se tegning nedenfor).  Til de korte stykker tape kan du med fordel bruge eksempelvis denne borddispenser.

Har du en tung kasse, som du stadig gerne vil bruge papirtape til, kan du i stedet bruge H-lukningsmetoden. Kassens forsegling bliver stærkere og mere stabil.

Som altid tapes langs midten og et godt stykke ned over kanten, men herefter tapes kassens to ender også (som vist på billederne). Husk altid at trykke enderne fast. 

Normal lukning

Ekstra sikring

H-lukning til tunge kasser

Tape med eget tryk

Forvandl dine kasser og pakker til umiskendelige reklamemedier, ved at få din tape trykt med dit firmalogo og eventuelt tilhørende stregkode eller QR kode. Dette simple reklamemedie skaber ikke kun en wow-effekt, men også en høj genkendelsesværdi.