Soft and thin magnetic boards for the waste bin

Kom lidt nemmere og pænere igennem omstillingen til den nye affaldssortering med disse flotte magnetskilte. De findes i alle gængse varianter, så du kan sammensætte dem som det passer dig og dine behov.

Se produkter

Magnetskiltene og deres anvendelsesmuligheder

Affaldsskilte gør det nemt at sikre, at affaldet bliver sorteret korrekt.
Vores pakke med 10 forskellige skilte inkluderer skilte til restaffald, madaffald, papir, pap, metal, plast, glas, mad- & drikkekartoner, tekstil og farligt affald. De er alle 6x6cm store og med beskrivende tekst.

Herudover laver vi også større skilte til affaldssortering til brug på genbrugspladser, affaldsbeholdere, skraldespande, affaldscontainere mm.

I det fælles piktogramsystem til affaldssortering i Danmark, finder du alle skilte og hvis du bestiller via vores shop, kan du beskrive farve, billede og tekt i din bestilling eller vedhæfte et billede af det piktogram du ønsker trykt.

Piktogramsystemet er stadig under udvikling og det anbefales at holde sig ajour på Dansk Affaldsforenings hjemmeside, omkring nyeste piktogrammer og korrekte sorteringskriterier: www.danskaffaldsforening.dk/piktogrammer

Flere lignende artikler