Magnetic boards for many purposes

Kan udskiftes efter behov

Magnetfolie med tryk kan man bruge i mange forskellige sammenhænge. De kan anvendes både ude og inde. Brug dem på dit whiteboard til møder, på din bil som reklame, som sorteringshjælp på din skraldespand, eller bare som informationsskilte. Eller brug dem som reklame og giv dem videre til potentielle kunder i form af eksempelvis køleskabsmagneter. Du kan få dine folier skåret ud i den form og størrelse du ønsker.

At skilte på denne måde er praktisk, når der er tale om et budskab der skal kunne påsættes, fjernes eller udskiftes en gang imellem. Magnetfolie med tryk skal helst "rulles af" fra hjørnet eller kanten. Man må helst ikke bare trække i folien, da det kan skade magnetens kraft og eventuelt underlaget. Lakerede overflader (som på biler) skal helst have "luft" af og til. Brug ikke magnetfolie når temperaturen er 40°C eller derover.

Magnetskilte trykkes på enten en 0,3mm eller 0.85mm magnetfolie. Den tynde folie er bedst egnet til eksempelvis whiteboards, skraldespande, køleskabe osv. Den tykkere magnetfolie sidder rigtigt godt fast og egner sig godt til esempelvis biler, store affaldscontainere osv. Begge trykkes desuden med et UV-bestandigt print.

Ja, den skal dog helst tages af ind imellem og rengøres med en tør klud, for at undgå ridser.

Den folie vi trykker på er af god kvalitet og beskyttet mod solen, så den har en holdbarhed på ca. tre år.

Ja, den kan efter ønske lamineres med en laminat

Den tynde magnetfolie på 0,3mm har en pull på 8-10gr./cm² og den kraftige 0,85mm magnetfolie har en pull på 46-48gr./cm².

Flere lignende artikler