Papirtape brugt som etiket

Papirtape kan meget mere end “bare” at lukke kasser. Brug den eksempelvis som klistermærker på dine kasser. Hvis du i dag bruger almindelige klistermærker til mærkning på dine kasser, kunne et miljø- og prisvenlig alternativ være, at få trykt din label på den superlækre Ecomask papirtape. Denne fås både i hvid og i brun og kan i øvrigt indfarves i en rød eller orange advarselsfarve.

 

På en hvid Ecomask med 50m på rullen kan der være hele 500 stk. labels pr. rulle eller 18.000 stk. pr. kasse (36 ruller i en kasse). Dette med udgangspunkt i en label som f.eks. “Forsigtig glas” (den på billedet), i en størrelse på 42x75mm, tillagt lidt luft mellem hver tryk til afrivning (25mm). En økonomisk og bæredygtig måde at etikettere sine kasser. Udover det kan tapen naturligvis også bruges til at lukke kasser med.

Borddispenser

Papirtapen anbringes i en borddispenser, hvor man let kan rive det stykke tape af, der udgør ens label og sætte den direkte på kassen. På den måde undgår man overskuddet af bagpapir, fra traditionelle labels og skærer dermed ned på overflødigt spild. Vi anbefaler, at man bruger en borddispenser frem for en hånddispenser, da det er med til at sikre en mere nøjagtig afrivning.

Lidt om papirtapen

Vores papirtape er miljøvenlig og fremstillet af FSC godkendt crepepapir. Den giver dine pakker et flot æstetisk udtryk og med dens lavere brudstyrke er det let for dine kunder, at åbne kassen uden brug af kniv eller saks og dermed undgå at skade indholdet.

Afrulningen er let og støjsvag og velegnet til brug i en hånddispenser. Ecomasken anbefales, som pakketape, til lukning af lette til mellemstore kasser. Den kan desuden både indfarves og trykkes på. En alt i alt bæredygtig og alsidig tape.

 

Flere lignende artikler