Können wir uns Klebeband-Spezialisten nennen?

Årelang erfaring er kostbart i vores branche. Vi har udforsket, eksperimenteret og "leget" med tape i så mange år, at vi efterhånden har gennemskuet problematikkerne omkring tape med tryk. Både når det gælder det kreative indenfor trykmuligheder, men også på det mere tekniske plan.

Tapespecialist... kan vi leve op til det?

Expotape startede op i 1963 under navnet EL-LI TAPE/TRYK A/S. Det var dengang en lille virksomhed, som hen over tiden voksede sig større. Siden da er niveaut af erfaring og ekspertise indenfor pakketape kommet op på et meget højt niveau. Så ja vi er tapespecialister!

I juni 2009 fusionerede vi med Alfast Tape med tryk A/S og en ny, større og stærkere virksomhed så dagens lys. Vores fælles mål var at tilbyde de bedste løsninger på alt der har med tape med tryk at gøre. Det er i den grad lykkes og i dag er vi blandt de største virksomheder i Europa inden for tryktape - og vi vokser stadig.

Vi har samlet alle aktiviteter under samme tag, hvilket også omfatter egen reproafdeling og klichéproduktion. Det giver os mulighed for at tilbyde vores kunder en samlet pakke, hvilket helt klart en række unikke fordele. Eksempelvis hurtig leveringstid. Det at vi selv styrer hele processen fra ordremodtagelse til det færdige produkt, gør at vi kan levere brugerdefinerede løsninger hurtig. Selvfølgelig altid fuldt til dørs med kontrol af kvaliteten.

Vores specielle maskiner er ikke kun en garanti for hurtige leveringer men også for optimalt tryk. De sikrer, at vi altid kan tilbyde en individuel løsning – perfekt tilpasset den enkelte kundes ønsker. Vi tænker innovativt og anerkender tryktapens enorme markedsføringsmæssige værdi. Den færdige tryktape skal stemme overens med kundernes forventning om en stærk genkendelseseffekt. 

Fra de optimerede maskinelle fordele til helt andre menneskelige fordele. Nemlig erfaring og ekspertise. Ordentlige arbejdsforhold og tryghed på arbejdspladsen, er også med til at holde på medarbejderne. Lysten til at blive gør at gennemsnitsalderen er relativ høj i expotape og det har utrolig mange fordele. De fleste har været ansat i mange år, hvilket bringer stor erfaring med sig.

Medarbejdere med mange års erfaring bringer en værdifuld viden og ekspertise til bordet. De har opbygget specifikke færdigheder og en dybdegående forståelse inden for deres område gennem årene. De kan samtidig være en ressource for yngre medarbejdere og fungere som mentorer eller rådgivere. Deres erfaring kan hjælpe med at identificere og løse problemer på en mere effektiv måde.

Vores erfarne salgsmedarbejdere har desuden etableret langvarige relationer med kunder og forretningspartnere gennem årene. De har indgående kendskab til kundernes behov og præferencer samt en etableret tillid.

Men selvfølgelig er vi også glade for vores yngre medarbejdere, som er mindst lige så vigtige og uundværdlige når det eksempelvis kommer til nye ideer. Også i forhold til at få nyt relevant input omkring den nyere genarations it-nørderi. Vi skulle jo gerne kunne kalde os for specialister i mange mange år endnu...

Flere lignende artikler