Eine Druckerei, die sich sehen lassen kann

Fælles værdier såsom anerkendelse, venlighed og åbenhed er med til at skabe et godt arbejdsmiljø og en følelse af at alle bevæger sig samme vej. Fælles værdier skaber fællesskab.

Ordentlige arbejdsforhold skaber tryghed

Tryghed handler ikke kun om sammenhold og medmenneskelighed på arbejdspladsen, men også om ansvarlighed. Vi kan kun være stolte af, at vi er et dansk trykkeri og endda det eneste tapetrykkeri i Danmark. Det at kunne bryste sig med 'Trykt I Danmark/EU' er i vores øjne og helt sikkert også i vores kunders øjne, en vigtig detalje i forhold til at tage ansvar.

Vi er med til at skaffe danske arbejdspladser under de gode danske forhold. Det skaber tryghed hos medarbejderne og er en garanti for højt serviceniveau, ansvarlighed og optimal kvalitet. En garanti for veluddannede, faglærte medarbejdere, der kan deres fag. Du får desuden service og rådgivning på dansk og risikerer derved ikke de sprogbarrierer, der ellers kunne opstå. 

Trykt i Danmark betyder ligeledes en kort transportvej som fremmer miljø og klima. Du tager ansvar for både samfund og miljø, når din tryksag bliver produceret på et dansk trykkeri ...det gælder i høj grad også hos os!

Flere lignende artikler